Specialist in friteuses, professionele frituurapparatuur & inrichting van frituren. Wij bedienen de provincies: Limburg, Antwerpen & Vlaams Brabant!

Over ons

Reeds meer dan 70 jaar is de naam Perfecta een begrip in de professionele frituurwereld. Perfecta ontwikkelt en produceert professionele bakwanden met een zéér ruim aanbod in ronde, vierkante en rechthoekige ketels. Met of zonder frietmanden in diverse vermogensklasses met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en een schitterende dienst na verkoop. Perfecta klanten worden in België bediend via 2 verschillende dealers die telkens een ander landsgedeelte voor eigen rekening nemen. Zowel in verkoop als naservice. Zo staan we steeds dicht bij de klant en kunnen we een snelle en correcte dienst na verkoop garanderen

Perfecta is al reeds meer dan 30 jaar actief in Limburg. Begin 2013 is Perfecta FrituurApparatuur een samenwerking aangegaan met Horeca Renette, ook reeds meer dan 20 jaar actief in de friteusewereld. In de hagelnieuwe showroom te Helchteren kunnen (startende) frituristen rekenen op een perfecte opleiding en begeleiding. De verkoopadviseurs hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in enerzijds het succesvol uitbaten van een eigen frituur en anderzijds in het beleveren van professionele bakwanden en adviseren van startende en bestaande ondernemers. Ze nemen de tijd om u en uw zaak te leren kennen en delen graag hun praktijkervaring. Advies bij uw aankoop is belangrijk, maar een goede en snelle na-service is nog belangrijker.

Ook hier spelen wij kort op de bal met een eigen 7 op 7 bereikbare servicedienst die instaat voor plaatsing, onderhoud en technische

 

U bent op zoek naar professionele frituurapparatuur? Een product van professionele frituurketels (nieuw, occasie/tweedehands)? Advies voor het inrichten van frituren?

In Vlaanderen bedienen wij de provincies Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant.

In Wallonië bedienen wij de provincies Luik, Namen, Waals-Brabant, Namen & Luxemburg.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review